Auto verkoop

Op zoek naar een goede occasion

 

Automobielbedrijf MVV heeft altijd een ruim aanbod van jonge en betrouwbare tweedehands auto's. Bij de inkoop van onze auto's letten wij er natuurlijk op dat de auto goed onderhouden is en dat de ondehoudshistorie aanwezig is. Voordat de auto in de showroom komt te staan bezoek hij eerst onze werkplaats. Onze ervaren monteurs controleren de gehele auto om er zeker van te zijn dat de auto in topconditie is. Al onze occasions vind u hier op onze website of kom langs bij ons in Nieuwerkerk aan den IJssel waar tegerlijk een proefrit gemaakt kan worden.

 

Zoekopdrachten door heel Nederland

 

Staat u nieuwe auto niet in onze showroom ook dan kunt u bij ons terecht. Als u aangeeft wat voor auto u zoekt helpen wij graag. Door onze jaren lange ervaring en netwerk dat wij opgebouwd hebben lukt het ons keer op keer om de droom auto van onze klant te vinden. Het voordeel is dat onze ervaren monteurs de auto controleren en er voor zorgen dat u weer jaren met plezier kunt rijden.

Heeft u vragen of bent u geïntereseerd in 1 van onze occasions neem dan contact met ons op via de telefoon of via de mail.