BMW 2 Serie

Gran Tourer 216i High Executive / LEER / Trekhaak
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 98.763 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    XH-995-F
    CarrosserieMPV
    Bouwjaar2019
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingLeder
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)457 X 180 X 161
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Met een BMW weet u: dit is rijden op topniveau. Of, zoals ze zelf zeggen: 'BMW maakt rijden geweldig'. Formidabele motortechniek en ultiem sportief rijplezier. De aandrijving van deze BMW komt voor rekening van een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Kijk, dat noemen we nou stijlvol: een fraai lederen interieur. Gecombineerd met het heerlijke gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Deze BMW 2-serie Gran Tourer legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

    Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Houdt uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur. Het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Extra opties op deze auto zijn: electronic climate control, regensensor, cruise control, sportstuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. In deze BMW vinden we verder een head-up display, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem. Deze BMW wordt rijklaar geleverd inclusief 12 maanden BOVAG GARANTIE, inruil en financiering is mogelijk.

    U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?


    Bedrijfsinformatie

    Let op: Onze advertenties worden met veel zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er meer of minder opties aanwezig zijn dan gemeld. Ons advies controleer tijdens de proefrit goed of alle opties aanwezig zijn. U kunt geen rechten ontlenen aan onze advertenties.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank elektrisch neerklapbaar
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 3
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap