SEAT Arona

1.0 TSI Style Business Intense / Camera / PDC / D-Glas
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 85.005 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-867-SJ
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2020
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)414 X 178 X 155
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Ongeacht of u deze Seat Arona voor zakelijk of privé gebruik aanschaft, u bent verzekerd van een comfortabele, veilige en efficiënte rit. In deze auto vindt u een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

    Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Als u wilt kunt u beiden zelfs met uw stem bedienen. Door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons bent u verlost van kabels en snoertjes. Het opladen gaat simpel door de smartphone in de speciale houder te plaatsen. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Ook regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook zijn aan boord.

    Als bestuurder van deze Seat bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Accident avoidance system is een actief hulpmiddel om aanrijdingen te voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem. Deze keurige nette smaakvolle Seat wordt rijklaar aangeboden inclusief 12 maanden BOVAG GARANTIE inruil en financiering is mogelijk.

    Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Seat te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.


    Bedrijfsinformatie

    Let op: Onze advertenties worden met veel zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er meer of minder opties aanwezig zijn dan gemeld. Ons advies controleer tijdens de proefrit goed of alle opties aanwezig zijn. U kunt geen rechten ontlenen aan onze advertenties.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun voor
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap