ŠKODA Fabia

Combi 1.0 TSI Ambition / Carplay / Trekhaak / Navi
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 114.765 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    G-472-DB
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2019
    KleurWit
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)426 X 173 X 147
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Skoda Fabia Combi. De aandrijving van deze Skoda wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

    U kunt het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. Deze auto heeft airconditioning aan boord. En deze auto heeft ook lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en lederen versnellingspook als standaard uitrusting.

    In de Skoda Fabia Combi heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het accident avoidance system kijkt met u mee en helpt om ongevallen te voorkomen. Deze leuke goed rijdende Skoda wordt u rijklaar aangeboden inclusief 12 maanden BOVAG GARANTIE, inruil en financiering is mogelijk.

    Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Skoda voor een proefrit reserveren.


    Bedrijfsinformatie

    Let op: Onze advertenties worden met veel zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er meer of minder opties aanwezig zijn dan gemeld. Ons advies controleer tijdens de proefrit goed of alle opties aanwezig zijn. U kunt geen rechten ontlenen aan onze advertenties.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun voor
    Audio installatie
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap