SEAT Arona

1.0 TSI Style / Audio / Airco / LMV
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 91.085 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    XZ-800-K
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2019
    KleurOranje metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)414 X 178 X 155
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Met een auto als deze Seat Arona komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

    Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Natuurlijk is deze Seat Arona voorzien van cruise control. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

    In de Seat Arona heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. In druk verkeer en onoverzichtelijke situaties helpt het accident avoidance system mee om een aanrijding te vermijden. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg. Deze Leuke en volledig onderhouden Seat Arona in de Style uitvoering van de eerste eigenaar. De prijs is rijklaar inclusief 12 maanden BOVAG GARANTIE inruil en financiering is mogelijk.

    Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.


    Bedrijfsinformatie

    Let op: Onze advertenties worden met veel zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er meer of minder opties aanwezig zijn dan gemeld. Ons advies controleer tijdens de proefrit goed of alle opties aanwezig zijn. U kunt geen rechten ontlenen aan onze advertenties.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun voor
    Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
    Bandenspanningscontrolesysteem
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap