SEAT Leon

ST 1.5 TSI FR Ultimate Edition / Carplay / Digidash / Trekhaak
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 132.187 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    G-724-ZH
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2020
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)455 X 182 X 144
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Seat Leon ST hebt u altijd de controle. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

    Ontdek de digitale mobiliteitswereld, met zijn dashboard dat alle noodzakelijke informatie projecteert om uw reis comfortabel en veilig te maken. Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Het high performance audiosysteem produceert krachtige bassen en heldere hoge tonen. Natuurlijk behoren navigatiesysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en sportstuurwiel ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    De Seat Leon ST is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Seat bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem. Kortom een zeer smaakvolle Seat Leon in de FR uitvoering met 131pk, de prijs is rijklaar inclusief 12 maanden BOVAG GARANTIE. Inruil en financiering is mogelijk.

    Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Seat, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.


    Bedrijfsinformatie

    Let op: Onze advertenties worden met veel zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er meer of minder opties aanwezig zijn dan gemeld. Ons advies controleer tijdens de proefrit goed of alle opties aanwezig zijn. U kunt geen rechten ontlenen aan onze advertenties.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun achter
    Armsteun voor
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap