ŠKODA Octavia

Combi 1.0 TSI Greentech Ambition Business
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 94.282 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    XL-317-S
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2019
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)467 X 181 X 147
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Opschieten, stilstaan, uren maken... uw werk vraagt al genoeg van u. Met deze zakenauto krijgt u er ook veel voor terug. De aandrijving van deze Skoda komt voor rekening van een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, warmtewerend glas, adaptieve mistlampen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Moet uw smartphone ook even tanken? Bijladen kan supersimpel met de draadloze telefoonlader. De uitrusting van deze auto is met parkeersensoren achter, regensensor, sportstuurwiel, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist. Deze zeer smaakvolle keurige nette Skoda wordt rijklaar geleverd inclusief 12 maanden BOVAG GARANTIE inruil en financiering is mogelijk.

    Even bellen voor een afspraak en deze Skoda staat voor u klaar!


    Bedrijfsinformatie

    Let op: Onze advertenties worden met veel zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er meer of minder opties aanwezig zijn dan gemeld. Ons advies controleer tijdens de proefrit goed of alle opties aanwezig zijn. U kunt geen rechten ontlenen aan onze advertenties.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side achter
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun achter
    Armsteun voor
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap