Volkswagen Golf

1.0 TSI Comfortline Business / Clima / Navi / PDC
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 102.972 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    ZN-693-S
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)426 X 180 X 149
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Volkswagen Golf. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Golf in uitstekende conditie. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen met massagefunctie. Net als uw bijrijder! De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

    De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Altijd twee handen aan het stuur, wel zo veilig en gemakkelijk. Ook daaraan is gedacht, met de audiobediening op het stuur. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Een intelligente auto, dat is het zeker. Makkelijk inparkeren met de parkeersensoren achter en comfortabel op weg dankzij de adaptive cruise control. De regensensor voelt zelf nattigheid en reageert daarop, en als het donker wordt doet de automatisch inschakelbare verlichting de lichten aan. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Volkswagen Golf voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. De uitrusting van deze Volkswagen is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

    De Volkswagen Golf is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Accident avoidance system is een actief hulpmiddel om aanrijdingen te voorkomen. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Deze keurige nette originele Nederlandse smaakvolle VW Golf wordt rijklaar geleverd inclusief 12 maanden BOVAG GARANTIE. Inruil en financiering is mogelijk.

    U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?


    Bedrijfsinformatie

    Let op: Onze advertenties worden met veel zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er meer of minder opties aanwezig zijn dan gemeld. Ons advies controleer tijdens de proefrit goed of alle opties aanwezig zijn. U kunt geen rechten ontlenen aan onze advertenties.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Alarm klasse 3
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap