ŠKODA SCALA

1.0 TSI Style / Carplay / D-glas / L.M.V. / PDC
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 89.364 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-020-NZ
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2020
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)436 X 179 X 147
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Met een auto als deze Skoda Scala komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Skoda wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zevenversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. De bediening van het audio-installatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Skoda heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. De uitrusting van deze auto is met cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Skoda Scala samen. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Accident avoidance system is een actief hulpmiddel om aanrijdingen te voorkomen. Deze smaakvolle keurige nette Skoda wordt rijklaar aangeboden inclusief 12 maanden BOVAG GARANTIE, inruil en financiering is mogelijk.

    Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!


    Bedrijfsinformatie

    Let op: Onze advertenties worden met veel zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat er meer of minder opties aanwezig zijn dan gemeld. Ons advies controleer tijdens de proefrit goed of alle opties aanwezig zijn. U kunt geen rechten ontlenen aan onze advertenties.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Armsteun voor
    Audio installatie
    Garanties
    100% onderhouden
    Bovag
    Nap